Resultatkort – Scorekort

DKK35,00DKK50,00

Sælges af 100 stk.

7,4*10,5 cm.

Varenummer (SKU): Resultatskort-Scorekort Kategorier: , ,

Beskrivelse

Resultatkort – Scorekort som er vandafvisende

Hvorfor skal ens resultatkort ikke være lavet til det danske vejr? Vi har udviklet vores resultatkort så de kan klare en regnfuld fodboldkamp. Vi har testet materialet ved at lade det ligge under vand i 10 min. For så at skrive med det samme på det. Man kan godt se ens notater efter denne test. Modsat har vi også prøvet at skrive nogle notater og ligge det i vand i 10 min. Da det kommer op kan man ikke se noget forskel på kortet. Da vi forsøger at simulere gnide fra dommertøjet sker der ingen skade med noterne.

Vi har også tilføjet vores normale kort som er vandafvisende på den ene side og normal på modsatte. Disse sælges kun så længe lager haves!

 

Kortene er designet efter den nye fodboldlov. Hvor det nu er tilladt at have op til 7 udskiftende spillere i en §3 kamp. Yderligere er det i færre kampe man oplever at spillerne har fra nummer 1-14 hvilket vi har fjernet så man selv kan skrive de numre på spillerne ind som deltager til kampen. Der er også kommet to ekstra felter da det har stor indflydelse på karantæne dage om det er dobbelt gult – rød eller om det er direkte rødt. Så vi har lavet et felt til dobbelt gult. Sidste felt som vi har lavet er antal af stab da officials nu kan begå direkte frispark/straffespark hvis de er bag målet.

 

Sælges i 100 stk.

 

Kontakt os for at høre mere

Yderligere information

Vægt 0.300 kg
Model

Vandafvisende, Ikke vandafvisende

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Go to Top