Beskrivelse


Fifa dommerbogen med gule og røde kort.

Fifa dommerbogen er lavet af PVC og har 2 hårde flader. Det gør at du slipper for udfordringer når du skal notere mål, spillernavne, advarsler, udvisninger, udskiftninger eller notater. Fifa dommerbogen leveres med resultatkort som kan kopieres i en kopimaskine, hvis man ikke ønsker at betale sig fra resultatkort. Ud over resultatkort følger der også en blyant, gult kort og et rødt kort.

Da Fifa dommerbogen er lavet af PVC hjælper den også til at dit resultatkort under regn, så du ikke kommer til at stå efter en kamp og skal gætte dig til hvad det er du har noteret.

 

Hvad skal man være opmærksom på når man begynder at bruge fløjten?

 

Dommerbogen kan virke lidt stor i starten når du får den, men indenfor kort tid vender du dig til den. Den er rigtig behagelig at benytte, da den ikke vejer særlig meget. Der er også plads til DBU’s gule og røde kort med Fair Play logo på i lommerne hvis man gerne vil dømme med dem. Vi bruger personligt ikke blyanten, da vi bedre kan lide at skrive med en kuglepind. Det er helt klart en smagssag om man foretrækker det ene eller det andet.