Beskrivelse

Dommerbog med gule og røde kort.

Dommerbog er lavet af PVC og har 2 hårde flader. Det gør at du slipper for udfordringer når du skal notere mål, spillernavne, advarsler, udvisninger, udskiftninger eller notater. Dommerbogen leveres med resultatkort som kan kopieres i en kopimaskine, hvis man ikke ønsker at betale sig fra resultatkort. Ud over resultatkort følger der også en blyant, gult kort og et rødt kort.

Da dommerbogen er lavet af PVC hjælper den også til at dit resultatkort under regn, så du ikke kommer til at stå efter en kamp og skal gætte dig til hvad det er du har noteret.

 

Hvem bruger denne Dommerbog ?

Bogen bruges af mange dommer i hele landet, da den er nem at notere på grundet sine hårde flader. Bogen har også den rigtige størrelse til en brystlomme, hvilket gør at den ligger stabilt under løb i modsætning til mange andre dommerbøger som flyver rundt i lommen.

 

Hvad skal man være opmærksom på når man begynder at bruge fløjten?

 

Dommerbogen kan virke lidt stor i starten når du får den, men indenfor kort tid vender du dig til den. Den er rigtig behagelig at benytte, da den ikke vejer særlig meget. Der er også plads til DBU’s gule og røde kort med Fair Play logo på i lommerne hvis man gerne vil dømme med dem. Vi bruger personligt ikke blyanten, da vi bedre kan lide at skrive med en kuglepind. Det er helt klart en smagssag om man foretrækker det ene eller det andet.

 

Alternativer:

Hvis man skal se på et alternativ til en dommerbog så vil det helt klart være på vores Spintso PDA. Denne PDA kan notere alt hvad du ønsker bare digitalt og på en meget hurtigere måde end traditionel resultatkort og kuglepind. Spintso Dommer PDA kan ses på dette link