Dommerudstyr.dk er en hjemmeside som skal gøre det nemt og simpelt for alle dommere at komme i gang med at dømme med det rigtige udstyr.

Findes der nogen som er bedre til at rådgive dommere som lige er blevet uddannet eller dommere som har dømt i mange år. End dem bag dommerudstyr.dk som selv er fodbolddommere i dagligdagen.

Grundtanken med Dommerudstyr.dk kom helt tilbage da ejeren Jannick Plytsgaard selv blev uddannet fodbolddommer. Da han ville indkøbe det udstyr som en dommer gerne skal have til den første kamp hvor nervøsiteten allerede stor.

“Da jeg skulle finde ud af hvilken fløjte, notatbog osv. jeg skulle købe følte jeg det var en kæmpe jungle. Jeg havde ikke havde kendskab til fx andre fløjter end den som man får udleveret af DBU (Dansk Boldspil Union). Jeg synes ikke den lød særlig godt og gav mig autoritet, hvilket gjorde at jeg begyndte at søge på nettet. Fandt, efter en masse tid på nettet, en fløjte som jeg brugte i de første kampe jeg var dommer i.

Det resulterede i at kork kuglen i fløjten konstant satte sig fast og min fløjte lød som en togfløjte. Hvis den overhoved gad at fløjte. Så kiggede jeg igen på nettet og fandt en ny fløjte fra Mitre som ikke var jordens flotteste men den klarede de efterfølgende mange kampe godt. Da den så gik i stykker efter et år skulle jeg igen ud for at finde en ny fløjte. Jeg synes igen det var mega besværligt. Fra den dag hvor min Mitre fløjte gik i stykker ville jeg gerne lave en side hvor det var nemt og simpelt for alle dommere. Så de kunne købe deres udstyr nemt og derfor kom navnet Dommerudstyr.dk helt naturligt til mig.” Siger stifteren Jannick Plytsgaard.